Villkor för förmånspaket

förmånspaketvillkor – gäller från 6. oktober 2022

  1. Ingen bindning – pausa eller avsluta förmånspaket när du vill.
  2. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid frågor på: info@copenhagenhealth.se

Dessa villkor gäller endast om du har ett förmånspaket hos Copenhagen Health på en eller flera av Copenhagen Healths produkter. villkoren kompletterar våra köpvillkor. I händelse av inkonsekvens mellan köpvillkoren och villkoren i förmånspaket är det villkoren i förmånspaket som gäller.

Ändringar i förmånspaket villkoren 

Copenhagen Health har rätt att ändra dessa villkor när som helst. Väsentliga ändringar meddelas vid ikraftträdandet med minst en månads varsel. Inga betydande ändringar och modifieringar till din fördel får göras utan föregående meddelande. Du kan när som helst hitta den aktuella versionen av Copenhagen Healths förmånspakets villkor här på CopenhagenHealth.se eller genom att kontakta oss på info@copenhagenhealth.se så skickar vi dem till dig via e-post.

Generellt

När du brukar förmånspaket pris på en eller flera produkter kan du se på din orderbekräftelse att produkten/produkterna är en del av ett löpande aftale-leverans. Produkterna levereras när din nuvarande beställning förväntas vara slut vid normal användning.  Copenhagen Health skickar löpande produkterna till dig tills förmånspaket pausas eller avslutas. Du kan göra ändringar själv eller avsluta ditt aftal under “Mitt konto” på CopenhagenHealth.se. Det finns ingen bindningstid eller ett minimiköp när du väljer att  beställa produkter på ett förmånspaket hos Copenhagen Health och du kan avsluta när som helst, (dock senast 1 dag innan nästa produktleverans). Copenhagen Health kommer regelbundet att skicka e-post till dig angående dina leveranser och betalning. Du är ansvarig för att uppdatera din e-postadress på mitt konto på CopenhagenHealth.se. Du måste vara minst 18 år för att skapa ett förmånspaket. Vi förbehåller oss rätten att avstå från att handla med dig utan motivering.

Leverans

Du väljer själv vilken leveransform du vill använda. Om du har förmånspaket på flera produkter levereras dessa med samma leveranssätt och till samma leveransadress. Du kan ändra leveransmetod/adress när som helst under “Mitt konto” på CopenhagenHealth.se.

Betaling

För att beställa ett förmånspaket på en eller flera produkter krävs betalning med betalkort. Om du har flera produkter på samma förmånspaket används samma betalkort för alla. Du kan när som helst byta betalkort under “Mitt konto” på CopenhagenHealth.se. När du beställer en eller flera produkter på ett förmånspaket accepterar du att Copenhagen Health automatiskt och fortlöpande kan dra beloppet från det betalkort du har kopplat till ditt förmånspaket. Beloppet dras av varje gång Copenhagen Health skickar produkten/produkterna till dig.

Betalning sker på samma sätt som vid vanliga kortköp, genom att du själv anger dina betalkortsuppgifter. Du behöver dock endast ange din betalningsinformation första gången du registrerar ditt förmånspaket på CopenhagenHealth.se. 

Din betalnings- och kortinformation lagras hos Copenhagen Healths PCI (Payment Card Industry – Data Security Standard) certifierade partner. Endast Copenhagen Healths PCI-certifierade partner – och inte Copenhagen Health – kommer att ha tillgång till din kortinformation. Behandling av dina kortuppgifter är därmed endast en angelägenhet mellan dig och Copenhagen Healths PCI-certifierade partner, även om det sker via din Copenhagen Health-profil. Informationen lagras av Copenhagen Healths PCI-certifierade partners i en säker PCI-certifierad miljö som följer internationella säkerhetsstandarder.

Utebliven betaling

Du ansvarar för att uppdatera din betalningsinformation om ditt betalkort spärras eller går ut. Om det inte har varit möjligt för oss att dra pengar från ditt kort, vare sig det beror på felaktiga kortuppgifter, täckning på betalkortet eller annat fel, kommer du att få ett antal påminnelsebrev via e-post. Om du inte har uppdaterat dina betalningsuppgifter i tid kommer din leverans att avbrytas, men betalningen annulleras inte. 

Uppsägning av förmånspaket

Du kan när som helst avsluta ditt förmånspaket hos oss, då du inte har någon bindningstid. Det är dock viktigt att du avslutar ditt abonnemang senast 1 dagar innan nästa produktleverans. Om du avslutar förmånspaket efter detta kommer uppsägningen först att träda i kraft därefter.

Ändringar av dina upplysningar

Om du vill göra ändringar i ditt förmånspaket, t.ex. adressändringar, ändringar av frekvens eller liknande. du kan ändra detta under “Mitt konto” på CopenhagenHealth.se. Det är ditt eget ansvar att meddela adressändringar då vi inte meddelas automatiskt. Ändringar ska meddelas senast 24 timmar innan de ska träda i kraft.

Behandling av personuppgifter vid abonnemang

För att du ska kunna teckna ett förmånspaket hos Copenhagen Health behöver vi följande information:

  • Namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • E-postadress
  • Information om dina köp
  • Betalningsinformation (ges inte till Copenhagen Health – men till Copenhagen Healths samarbetspartner).

Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att kunna leverera varorna till dig, samt för att kunna behandla förfrågningar gällande ditt förmånspaket. Din information kommer även att användas för profilering för att få insikter om dina produktpreferenser så att vi kan rikta vår marknadsföring till dig. Behandlingen sker i enlighet med reglerna i vår integritetspolicy.