VANLIGA FRÅGOR

Leverans
Produkter
Retur
Övrigt

FÖRMÅNSPAKET

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  • Det kostar inte något att ha förmånspaket.
  • Alltid minst 20% i rabatt på alla produkter
  • Du har ingen bindning 
  • Ditt nästa paket skickas när ditt nuvarande paket förväntas vara slut. Du kan hitta datumet på ”mitt konto”.

På Copenhagen Health har vi ingen bindningstid. Du kan därför tryggt beställa hos oss, då du själv kan bestämma när du inte längre vill motta våra produkter. Om du vill avsluta kan du göra detta under din profil. Gå till “Mitt konto” och sedan “förmånspaket”; där du kan säga upp. Du är även välkommen att skriva till oss på info@copenhagenhealth.se

Om du vill avsluta kan du göra detta under din profil. Gå till “Mitt konto” och sedan “Förmånspaket”; där du kan pausa eller återaktivera. Du är även välkommen att skriva till oss på info@copenhagenhealth.se

Du väljer fraktbolag när du köper våra produkter. Den generella leveranstiden på paketen förväntas vara 1-2 dagar.

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

  • Bring – paketbox eller hemleverans
  • DAO – Leverans till hemadress
  • GLS – Leverans till postombud, hemadress eller arbetsplats
  • PostNord – Leverans till hemadress eller paketbox/postombud

Din beställning har gått igenom när du mottar din faktura och leveransmejl. Mejlet skickas till den e-postadress som du har angivit. Om du inte mottar din bekräftelse kort tid efter ditt köp ber vi dig om att kolla i skräpkorgen. Om du inte har mottagit bekräftelsen kan du kontakta vår kundtjänst på info@copenhagenhealth.se så hjälper de dig. Här ska du upplysa ordernummer samt e-postadress, namn och telefonnummer som angavs vid beställningen.

Du kan ändra leverans och betalningsinformation under “Mitt konto” och därefter “Adresser”. Om du har problem med att ändra informationen är du som alltid välkommen att kontakta oss på info@copenhagenhealth.se

Betalningsmetoder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

På CopenhagenHealth.se kan du betala med Klarna, Visa & MasterCard. Vi tar inte ut en avgift för betalkort som inte debiteras av leverantörerna.

I nuläget levererar vi till Sverige, Norge och Danmark.

Alltid billig frakt til 49 SEK.

Retur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Det finns särskilda regler för försäljning av kosttillskott och livsmedel i Danmark som gör att det inte är möjligt att returnera produkter på grund av säkerhetsskäl. Vi får därför inte sälja den returnerade produkten vidare – även om den inte är har hämtats ut. Om du accepterar våra köpvillkor bekräftar du därmed även att du avsäger dig rätten att returnera en vara som omfattas av de danska kosttillskottsreglerna.

En beställning via vår webbplats är inte ett juridiskt bindande avtal. Vi har därför möjlighet att annullera din beställning på grund av tryckfel, tekniska problem, leveransfel och liknande situationer. En bindande orderbekräftelse/faktura skickas inte till dig förrän vi har skickat de varor som du har beställt. När beställningen har gått igenom har vi tyvärr inte möjlighet att stoppa leveransen av beställningen.

Observera att det finns särskilda regler för försäljning av kosttillskott och livsmedel i Danmark som gör att det inte är möjligt att returnera produkter på grund av säkerhetsskäl. Vi får därför inte sälja den returnerade produkten vidare – även om den inte är har hämtats ut. Om du accepterar våra köpvillkor bekräftar du därmed även att du avsäger dig rätten att returnera en vara som omfattas av de danska kosttillskottsreglerna. Vid en eventuell returnering kommer produkten förstöras.

Produkter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Collagen är ett protein som är en naturlig del av vår kropp och hud. Collagen utgör faktiskt 1/3 av alla proteiner i kroppen. Det kallas också för kroppens lim och byggsten. Från cirka 25-års åldern minskar kroppens naturliga collagennivå med 1-2% per år. Detta kan vara en utmaning då kroppen behöver collagen för att hålla t.ex. huden slät och smidig.

Mer än 181 internationella vetenskapliga studier har genomförts som stödjer collagens goda egenskaper. Som den första collagenproducenten i Danmark planerar vi att genomföra studier av effekten av våra produkter. Det är dock viktigt att notera att alla människor är olika och collagenupptaget därmed varierar från person till person.

Nej, collagen är inte en quickfix. Det är viktigt att du har tålamod och samtidigt kommer ihåg att även en sund och varierad kost och ett balanserat vätskeintag tillsammans med en god sömn även bidrar till produktens effekt. Det är en bra idé att göra intaget av collagen till en del av din dagliga rutin genom att exempelvis starta dagen med ett glas vatten med din dagliga collagen-dos tillsammans med fin frukost.

Det enklaste sättet att förklara skillnaden mellan Classic och Marine Collagen är att vår Classic är bovint (utvunnen av skinn från nötkreatur), vilket är det vanligaste collagenet. Vårt marina collagen utvinns från fiskskinn, där hela fisken är en del av ett ekosystem, så inget går till spillo. Marint collagen har lägre Da, bär mer fukt och är känd som den bästa produkten inom collagenvärlden.

Vår senaste produkt har tagits fram i samarbete med vår testpanel. Kalk, D-vitamin och collagen är några av de mest sålda produkterna inom vitaminer och mineraler i Danmark. Vi har därför valt att samla alla dessa tre element i en produkt. Kalk löser sig vanligtvis mycket långsamt. Därför har vi valt en kalksort som utvinns ur alger, och som därmed löser upp sig direkt och skapar en mer inbjudande vit färg när den blandas med vatten. Den är lätt att inta och är därför perfekt för alla dem som har problem med eller inte tycker om att svälja tabletter.

Du ska enbart konsumera de angivna mängderna på produkten och det är viktigt att du alltid följer instruktionerna. Det ingår alltid en måttsked i varje burk som kan förvaras i bruken med pulvret.

Du kan läsa mer om Copenhagen Health under ”Om oss” på copenhagenhealth.dk/se.

Vi rekommenderar att du alltid följer instruktionerna på produkterna.

Du kan utan problem inta  collagen både under graviditet och amning. Våra produkter är helt fria från tillsatser. Vårt marina och vårt klassiska collagen innehåller endast 100% rent collagen och C-vitamin. Vår kalk + D-vitamin + collagen innehåller endast dessa tre ingredienser. Om du är osäker på vad som gäller för din specifika situation bör du alltid kontakta din egen läkare för råd och vägledning om kosttillskott.

Nej, vårt collagen är helt fritt från onödiga tillsatser, socker, stärkelse etc. 

Övrigt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vi rekryterar löpande nya deltagare till vår testpanel. Om du är intresserad av att testa våra nuvarande och kommande produkter kan du ansöka genom att fylla i ansökningsformuläret under “Kundpanel”.

I vårt Marine Collagen använder vi fiskarna Tilapia och Pangasius, som båda är en del av ett 360 graders ekosystem, på grund av deras låga kDa och lätta upptag. Vi har även valt att erbjuda ett MSC-certifierat marint collagen från vildfångat och hållbart fiske.

Du kan utan problem hälla ned collagenet i din kaffe eller te. Collagen skadas inte av höga temperaturer men C-vitamin tål dock generellt max 80 graders värme om du ska få full effekt. Därför rekommenderar vi att du låter din varma dryck vila lite innan du tillsätter produkten för att maximera effekten av C-vitaminen.

Vi är ett danskt företag som äger hela värdekedjan, vilket betyder att vi inte har några dyra mellanhänder. Dessutom tror vi att rättvisa priser skapar bättre och längre relationer med våra kunder, vilket betyder otroligt mycket för oss. Vi har därför valt att sälja våra produkter till väldigt attraktiva priser.

Alla våra produkter har en mild och autentisk smak som är ganska neutral. Det är dock viktigt att komma ihåg att smak är väldigt individuellt och vårt Marine Collagen har mer smak i sig.

När du ska lösa upp våra pulverprodukter, såsom collagen och kalk ska du först hälla ned pulvret i ett helt torrt glas. Därefter häller du i vatten och då löser det upp sig direkt. Vi rekommenderar inte att hälla i pulvret i sist eftersom det kan bil klumpigt. Bra collagen löser sig direkt när det kommer i kontakt med vatten.

Du kan absolut inta collagenet tillsammans med din mat. Vi rekommenderar smoothies,  yoghurt eller soppa. Men valmöjligheterna är oändliga!

Levering
Produkter
Retur
Andet