Fri frakt vid köp i min. 399 kr.

Födelsedagserbjudande

Fri frakt vid köp i min. 399 kr.

35% på ALLT

Fri frakt vid köp i min. 399 kr.

Födelsedagserbjudande

Fri frakt vid köp i min. 399 kr.

35% på ALLT

Fri frakt vid köp i min. 399 kr.

Födelsedagserbjudande

Fri frakt vid köp i min. 399 kr.

35% på ALLT

Fri frakt vid köp i min. 399 kr.

Födelsedagserbjudande

Fri frakt vid köp i min. 399 kr.

35% på ALLT

Fri frakt vid köp i min. 399 kr.

Födelsedagserbjudande

Fri frakt vid köp i min. 399 kr.

35% på ALLT

Fri frakt vid köp i min. 399 kr.

Födelsedagserbjudande

Fri frakt vid köp i min. 399 kr.

35% på ALLT

Fri frakt vid köp i min. 399 kr.

Födelsedagserbjudande

Fri frakt vid köp i min. 399 kr.

35% på ALLT

Fri frakt vid köp i min. 399 kr.

Födelsedagserbjudande

Fri frakt vid köp i min. 399 kr.

35% på ALLT

Fri frakt vid köp i min. 399 kr.

Födelsedagserbjudande

Fri frakt vid köp i min. 399 kr.

35% på ALLT

Collagenpulver - uppleva en synlig & märkbar skillnad

Välj bland prisbelönta bvine & marine collagenpulver.
Vår Pro Edition Collagen har lagt till extra aktiva ingredienser,
som inte bara stödjer din hud – utan HELA din kropp; skelett, muskler, hårväxt och volym samt ditt immunförsvar.

Collagen fra Copenhagen Health – 7 dubbel testvinnare

Huden behöver collagen för att hålla sig slät med en vacker lyster. Men med åldern minskar den naturliga produktionen av collagen – och då börjar rynkor uppstå. Däremot kan collagenpulver vara till hjälp och göra en synlig och märkbar skillnad.

Våra collagenprodukter bidrar bl.a. för ökad elasticitet i huden – huden slätas ut och rynkor och fina linjer minskar. Väljer du collagenet från vår Pro Edition-serie får du en produkt som inte bara stödjer huden – utan även hårväxt och volym, ben, muskler m.m.

Collagenpulver från Copenhagen Health har vunnit ett antal Bäst i tester. Det har det, eftersom vårt marine och bovine collagenpulver:

Men vad är collagen egentligen? Var kommer det ifrån? Och vilken är den bästa collagenprodukten på marknaden?

Hitta svar på dina frågor om collaget på den här sidan. Eller kontakta vårt supportteam – vi är redo att ge dig råd.

Vad är collagenpulver?

Collagen är ett protein - kroppens naturliga byggsten & lim

Collagen är ett protein som bildas naturligt i din kropp och din hud. Ja, faktiskt collagen utgör inte mindre än en tredjedel av alla proteiner i våra kroppar. Det kallas ibland för ”kroppens byggstenar och lim”, och det finns en alldeles speciell anledning till det – proteinet underhåller bindväven i din hud och håller din hud elastisk och spänstig.

Tyvärr faller den naturliga produktionen av proteinet redan från 25 års ålder, varför ett dagligt tillskott av collagenpulver ger de bästa förutsättningarna för att bibehålla hudens spänst och lyster. Collagen har därför blivit ett populärt tillskott för att återuppbygga och stärka collagenet i vår kropp – och en fast del av många människors dagliga skönhets- och välmående rutin.

Välj mellan collagen skapat från fisk (marine) eller nötkreatur (bovine).

Collagen  kan utvinnas från nötkreatursskinn (bovine) och fiskskinn (marine). Vår Bovine Collagen+ och vår Bovine Collagen Pro Edition innehåller alltså proteinet från nötkreatur, medan vårt Marine Collagen+ och vår Marine Collagen Pro Edition innehåller proteinet från fisk.

Bovint (kohud) är det vanligaste collagenet på den danska marknaden. Marin (fisk) är å andra sidan känd av många som den bästa produkten för huden, eftersom den är väldigt lik människans naturliga collagen.

Vårt produktsortiment Collagen+ innehåller kraftfulla collagenpeptider som hjälper till att bibehålla hudens struktur, fasthet och naturlig lyster. Samtidigt stärker Collagen+ ditt immunförsvar och minskar tröttheten eftersom vi har tillsatt C-vitamin till collagenet. Det är därför mer än bara en skönhetsprodukt.

Collagen Pro Edition – för den som inte vill kompromissa

Väljer du vår Collagen Pro Edition får du ett kosttillskott med extra ingredienser som bidrar till att stödja inte bara din hud utan HELA din kropp – skelett, muskler, brosk och inte minst hårväxt, volym och glans samt ditt immunförsvar.

Collagen Pro Edition är för dig som vill ha det bästa på marknaden inom collagen och kvalitetsvitaminer.

Vores hjerter banker for udvikling af produkter, som gør en synlig og mærkbar forskel! Vores produkter er baseret på den nyeste forskning inden for kosttilskud og hudpleje. Alle er klinisk og dermatologisk testet – og dokumenterede. 

Vi elsker at høre, vores produkter gør en forskel i vores kunders liv. Læs om vores kunders resultater og oplevelser med Copenhagen Health collagenpulver og proteinbarer på vores Trustpilot.

Vi forhandler et bredt udvalg af marine- og bovinecollagenpulver samt proteinbarer med collagen. De fleste af vores produkter udvikles både i en ”+” serie og i en ”pro” serie, som adskiller sig ved indholdet af vitaminer.

Du kan læse mere om hvert enkelt produkt på den specifikke produktside. Vi lancerer inden længe en række spændende markedsnyheder inden for kosttilskud og personlig pleje.

Idéen bag Copenhagen Health er at tilbyde produkter af den højeste markedsstandard – uden at du skal betale for fordyrende mellemled og et eksklusivt brandnavn, der sjældent retfærdiggør produktets egentlige indhold og effekt. 

Vi prioriterer altid at anvende naturlige og rene ingredienser i produktionen af vores kosttilskud. Du kan være helt tryg ved, at vores produkter ikke indeholder nogen former for skadelige tilsætningsstoffer. 

Alle produkter er veldokumenterede med mere end 19 kliniske studier og 3 dermatologiske test.

Vores supportteam står altid klar til at besvare dine spørgsmål og rådgive dig om, hvordan du bedst bruger vores produkter for at opnå maksimal effekt.

Giv os et kald på +45 91 19 92 28 eller skriv til os på info@copenhagenhealth.dk

Vilket Copenhagen Health collagenpulver ska jag välja?

Det beror på: Föredrar du collagenkällan boskap eller fisk? Vill du ha ett paket för 60 dagar eller 120 dagar? Vill du undvika att beställa om och spara pengar genom att köpa via prenumeration? Vill du ha ett collagenpulver med tillsatta aktiva ingredienser som stärker hela kroppen och inte bara huden?

Nedan har vi listat några fördelar med våra två produktserier; Collagen+ och Collagen Pro Edition. Vi hoppas att detta hjälper dig att bestämma vilket collagenpulver som är rätt för dig.

Fördelarna med Bovine & Marine collagen+:
Fördelarna med Bovine & Marine Collagen Pro Edition:
Collagen guide

Vilken collagenprodukt passar dig bäst? Gör snabbtestet och få vår rekommendation.

Du får resultaten direkt.

Bovin & det marinecollagen - löses omedelbart i ett stort glas vatten. En bra daglig rutin är viktigt.

Vänskap kräver vård, det gäller även min hud

JEANETTE OTTESON,
MAMMA, ATLET OCH OLYMPISK SIMMARE

”Det är därför jag dricker collagen pulver varje dag”

JEANETTE OTTESON, MAMMA, ATLET OCH OLYMPISK SIMMARE

Kom ihåg en daglig rutin för att uppleva resultat med collagenpulver

Collagen löser sig snabbt i ett glas vatten. Använd ett torrt glas och fyll på med mycket vatten. På Copenhagen Health säger vi gärna, ”skönhet är något vi dricker varje morgon”. Du kan dock även enkelt strö pulvret på din smoothie, müsli eller något annat.

Men hur absorberas collagenet bäst? I vätska eller i mat?

Collagenpulver absorberas väl på båda sätten, så du kan göra det som passar dig bäst. Det är avgörande att den rekommenderade dosen tas varje dag – helst varje morgon. Det är därför vi rekommenderar att skapa en god morgonrutin. Du kan till exempel lösa upp collagenpulvret i morgonkaffet eller strö på frukosten. Ställ gärna hinken i badrummet eller på köksbordet så att du kommer ihåg det.

Hur produceras det bovine och marine collagenet - och hur mycket ska jag konsumera per dag?

Du bör konsumera den mängd som anges på produkten – i allmänhet bör du alltid följa instruktionerna. Väljer du vår Collagen+-serie är den föreskrivna dosen till exempel en uppmätt dos (4 gram) varje dag. När du köper en hink av oss ingår en måttsked så att du enkelt kan justera mängderna. Om du inte upptäcker det direkt kan det ha gömt sig lite i pudret.

Sådär produceras collagenpulver

Vi tillverkar collagenpulver från nötkreatur (bovine) och fiskskinn (marine). Våra produkter är helt fria från tillsatser, och du hittar inte socker, stärkelse eller liknande olämpliga ingredienser. Tvärtom är det 100 % rent collagen med tillsatt uppiggande C-vitamin.

Vårt Bovine Collagen+ består alltså av:

Vårt Marine Collagen+ består av:

Hur snabbt fungerar collagenet - och kan du dokumentera effekten & se resultat?

Vi skulle ljuga om vi sa att kosttillskottet är en snabb lösning. För att uppnå bästa effekt måste du ta proteinet under en längre tid – kontinuerligt och dagligen. Det fungerar bäst och snabbast om du följer de doser som anges på produkten.

För att komma ihåg den dagliga dosen kan det vara en bra idé att göra intaget till en del av din rutin. Du kan till exempel börja morgonen med ett glas vatten med pulvret, eller så kan du strö det på din frukost. Du kan boosta effekten genom att se till att äta hälsosamt och varierat, sova gott på natten och dricka mycket vätska.

Kan effekten av collagenpulver dokumenteras – fungerar det?

På Copenhagen Health gör vi en dygd av att utveckla produkter som är baserade på forskning. Lyckligtvis är detta inte ett problem, eftersom det finns mer än 181 internationella vetenskapliga studier som stödjer proteinets fördelaktiga egenskaper.

Trots de många studierna är det bra att vara medveten om att alla är olika, och effekten kan därför variera. Vi är så klart väldigt intresserade av att lära oss mer om detta, därför har vi även en egen testpanel av danska kvinnor. De hjälper oss att studera våra collagenprodukter så att vi kontinuerligt kan förfina och förbättra dem.

Möjlighet att ta collagenpulver under graviditet och amning

Om du är gravid är det naturligt att fråga om du kan ta collagenprodukter under graviditeten eller när du ammar. Här har vi goda nyheter till dig: Gravida och ammande kvinnor kan med stor sannolikhet enkelt ta kosttillskott från Copenhagen Health. Vi har tillverkat våra produkter så att de är helt fria från tillsatser.

Både vårt Bovine Collagen+ och vårt Marine Collagen+ innehåller endast 100% rent collagen (och C-vitamin, så du får fräsch energi). Det finns därför inga tillsatser, socker, stärkelse eller andra ingredienser som kan orsaka obehagliga biverkningar i produkterna.

Det är dock alltid en bra idé att kontakta din läkare om du är tveksam till din specifika situation. Detta gäller oavsett om du är gravid eller har andra bekymmer.

Den snabbaste vägen till skönhet och välbefinnande; sömn, vatten, hälsosam kost – och ett dagligt collagentillskott

Vi är här för att hjälpa dig med det sistnämnda – slätare, fastare och mer spänstig hud, vackrare hår och överlag större välbefinnande.