Marine Collagen 30 dagar

SEK 215

Frakt 49,- Fri frakt vid köp över 499,-
Collagenpulver med neutral smak

ANTI-WRINKLE Marine collagen

100 % hydrolyserat marint collagen, tillsatt vitamin C. 4040 mg. per dag – 30 dagar i burken. Marknadens lägsta Da på endast 2000 och därmed den bästa upptagningsmöjligheten för kroppen. Minskar rynkdjup och fina linjer, och C-vitamin stärker immunförsvaret och bidrar till collagenbildning. Svensk-Dansk tillverkare.  Upplöses omedelbart i kallt och varmt vatten.

Marine collagen hjälper till att minska djupet av rynkor och fina linjer, eftersom det är en nyckelkomponent i huden som bidrar till att upprätthålla dess elasticitet och fuktnivåer. Detta kan resultera i en jämnare och mer ungdomlig hud. Det tillsatta C-vitaminet i vårt produkt stärker inte bara din hud, utan också ditt immunförsvar. C-vitamin är en viktig antioxidant som skyddar din kropp mot skadliga fria radikaler. C-vitamin är också avgörande för bildandet av kollagen i kroppen. Genom att tillföra detta vitamin hjälper du din hud att producera mer marine collagen naturligt, vilket kan ge långvariga fördelar för hudens struktur och utseende.

Vårt produkt är enkel att använda eftersom den löser upp sig omedelbart i både kallt och varmt vatten, vilket gör det enkelt att inkludera i din dagliga rutin.

Nyttig info:

  • 100% hydrolyserat rent marine collagen
  • Minskar rynkor och fina linjer
  • Löser sig snabbt i vatten
  • Neutral smak
  • > 91% protein – 0,1% fett
  • Da: 2000 (lägst på marknaden)
  • Utan tillsatser, bindemedel, fyllnadsmedel och sötningsmedel

Om du har frågor eller behöver råd, vänligen kontakta oss:

E-mail: info@copenhagenhealth.se (vi upplever hög efterfrågan och svarar inom 12 timmar)

Om du vill se våra övriga marine collagen produkter för fler dagar, ta en titt på vår sida med allt marine collagen.

 

Slut i lager

100% hydrolyserat marine collagenpulver (fisk), C-vitamin (L-askorbinsyra). DA 2000.

Innehåll: 121 gram (30 dagar)

Tillsatser: Inga!

Rekommenderat dagligt intag: Ett struket mått (måttsked medföljer 4000 mg) collagen dagligen + Vitamin-C (40mg). Totalt 4040 mg.

Smak: Neutral

Användning: Använd ett torrt glas, häll i pulvret, fyll sedan på med vatten och låt stå i 5 sekunder och drick. Med Marine Collagens snabba upplösning och milda smak kan du enkelt lösa upp pulvret i en valfri dryck, strö det över maten eller lösa upp det i te eller kaffe. Kom ihåg att kosttillskott inte ska ersätta en hälsosam och varierad kost samt livsstil – och inte heller medicin.

Förvaras utom räckhåll för små barn.

Liknande produkter