Rea!

Classic Kollagen 90 dagar

SEK 249

Frakt 49,- Fri frakt vid köp över 499,-
Kollagen kliniskt dokumenterat

ANTI-WRINKLE Classic kollagen

100% hydrolyserat kollagen (bovint), tillsatt med vitamin C. 2540 mg dagligen. Minskar djupet av rynkor och fina linjer. Maximal upptag med en Da på 2000. Vitamin C hjälper till att bilda kollagen, stärka immunförsvaret och minska trötthet och utmattning. Svensk-Dansk tillverkare.  Löses upp omedelbart.

Nyttig info:

  • 100% hydrolyserat rent kollagen (nötkreatur)
  • Minskar rynkor och fina linjer
  • Löser sig snabbt i vatten
  • Neutral smak
  • > 91% protein – 0,1% fett
  • Da: 2000 (lägst på marknaden)
  • Utan tillsatser, bindemedel, fyllnadsmedel och sötningsmedel

Behåll din kollagennivå

Kollagen är ett naturligt förekommande protein som finns naturligt i våra kroppar. Från 25 års ålder minskar vår kollagennivå i kroppen. Vår hud kan innehålla upp till 78% Kollagen, men från vi 25 årsålder sjunker nivån årligen med 1-2% under resten av våra liv vilket är grunden till att vi bland annat bilder rynkor mm.

Kollagen är även känt som kroppens lim och är viktigt om du vill hålla rynkor borta och behålla elasticiteten i huden. Vår hud skadas bl.a. av sol, föroreningar, ohälsosam kost och rökning.

Om du har frågor eller behöver råd, vänligen kontakta oss:

E-mail: info@copenhagenhealth.se (vi svarar typiskt inom 3 timmar)

100% hydrolyserat kollagenpulver (bovint/nötkreatur), C-vitamin (L-askorbinsyra).

Innehåll: 228 gram (90dagar)

Tillsatser: Inga!

Rekommenderat dagligt intag: Ett struket mått (måttsked medföljer) 2.5 gram kollagen + C-Vitamin (40mg). Totalt 2.54 gram.

Smak: Neutral.

Användning: Mät upp pulvret och häll i ett tort glas, tillsätt vatten och låt stå i 5 sekunder och drick. Pulvret löser sig snabbt och har en neutral smak så det kan tillsättas i valfri dryck, strös över maten eller lösas upp i te eller kaffe. Kom ihåg att kosttillskott inte ska ersätta en hälsosam och varierad kost samt livsstil – och inte heller medicinering.

Förvaras utom räckhåll för små barn.

Liknande produkter