Rea!

Collagen pulver (6 månaders paket)

SEK 498

Frakt 49,- Fri frakt vid köp över 499,-
Kliniskt dokumenterat collagen pulver

ANTI-WRINKLE CLASSIC COLLAGEN PULVER

100% hydrolyserat collagen (bovint). Minskar rynkor och fina linjer. Maximalt upptag med en Da på 2000. Tillsatt C-vitamin. 2540 mg. dagligen. C-vitamin bidrar till att bilda collagen, stärka immunförsvaret samt minska trötthet och utmattning. Svensk-Dansk tillverkare. Löses upp omedelbart.

Fördelarna med vårt hydrolyserade collagen pulver är många. Det är till 100% hydrolyserat och kommer från nötkreatur. En av de mest eftertraktade fördelarna är dess förmåga att minska rynkor och fina linjer, vilket kan bidra till en ungdomligare hud. Vårt collagen pulver har också en imponerande Da-värde på endast 2000, vilket innebär maximalt upptag i kroppen. Detta gör det till ett effektivt tillskott för att stödja hudens hälsa och utseende. Vi har även berikat vårt collagen med C-vitamin, som har flera positiva effekter på hälsan. För det första bidrar C-vitamin till att bilda collagen i kroppen, vilket är viktigt för hudens struktur och elasticitet. Dessutom stärker det immunförsvaret och kan hjälpa till att minska trötthet och utmattning, vilket är fördelaktigt för din övergripande hälsa och välbefinnande.

Vår produkt tillverkas av en svensk-dansk tillverkare och har den praktiska egenskapen att lösa upp sig omedelbart. Det gör det enkelt att inkludera i din dagliga rutin för att dra nytta av alla dess fördelar. Prova vårt collagen pulver och upplev själv de positiva effekterna på din hud och hälsa.

Nyttig info:

  • 100% hydrolyserat rent collagen (nötkreatur)
  • Minskar rynkor och fina linjer
  • Löser sig snabbt i vatten
  • Neutral smak
  • > 91% protein – 0,1% fett
  • Da: 2000 (lägst på marknaden)
  • Utan tillsatser, bindemedel, fyllnadsmedel och sötningsmedel

Behåll din collagennivå

Collagen är ett naturligt förekommande protein som finns naturligt i våra kroppar. Från 25 års ålder minskar vår collagennivå i kroppen. Vår hud kan innehålla upp till 78% Collagen, men från vi 25 årsålder sjunker nivån årligen med 1-2% under resten av våra liv vilket är grunden till att vi bland annat bilder rynkor mm.

Collagen är även känt som kroppens lim och är viktigt om du vill hålla rynkor borta och behålla elasticiteten i huden. Vår hud skadas bl.a. av sol, föroreningar, ohälsosam kost och rökning.

Om du har frågor eller behöver råd, vänligen kontakta oss:

E-mail: info@copenhagenhealth.se (vi upplever hög efterfrågan och svarar inom 12 timmar)

Om du vill se våra andra collagen pulver produkter, både för flera och färre dagar, kan du besöka vår sida med allt vårt bovina collagen pulver.

SEK 219

100% hydrolyserat collagen pulver (bovint/nötkreatur), C-vitamin (L-askorbinsyra).

Innehåll: 228 gram (90dagar X 2)

Tillsatser: Inga!

Rekommenderat dagligt intag: Ett struket mått (måttsked medföljer) 2.5 gram collagen + C-Vitamin (40mg). Totalt 2.54 gram.

Smak: Neutral.

Användning: Mät upp pulvret och häll i ett tort glas, tillsätt vatten och låt stå i 2-3 sekunder och drick. Pulvret löser sig snabbt och har neutral smak så det kan tillsättas i valfri dryck, strös över maten eller lösas upp i te eller kaffe. Kom ihåg att kosttillskott inte ska ersätta en hälsosam och varierad kost samt livsstil – och inte heller medicinering.

Förvaras utom räckhåll för små barn.

Liknande produkter