Susannes erfarenhet av kollagen

Susanne

65 ÅR, INREDNINGSARKITEKT MDD

Jag har länge varit medveten om kollagen på marknaden som en viktig kosttillskott i vardagen för att vårda den inre skönheten som syns utåt. För mig är det naturliga aspekten av tillskottet nästan det viktigaste. Jag gillar inte tanken på att få kemikalier i min hud och se konstgjord ut. Därför var kollagen i stort sett självklart för mig när jag insåg att det helt naturligt kunde ge mig det jag önskade för min hud.

 

Jag har använt kollagen i några år nu och för cirka sex månader sedan bytte jag till produkterna från Copenhagen Health. Tidigare hade jag en prenumeration på kollagen som låg i den dyrare änden. Därför märkte jag genast en förändring i min budget när jag bytte och tog chansen att prova Marine Collagen, och det utan att kompromissa med kvaliteten!

 

Jag har aldrig ångrat mitt byte. Inte nog med att priset är superattraktivt, jag har verkligen sett en skillnad på min hud som har fått en boost, och jag känner mig mindre trött än tidigare. Jag har sedan dess rekommenderat det till kvinnorna i min familj, där flera också har blivit riktigt nöjda med produkterna.