Kosttillskott

Skönhet
börjar på insidan

Kollagen och ett glas vatten är din kortaste väg till en jämnare hud med mindre synliga linjer.

Vi är ett danskt företag som utvecklar produkter i samarbete med danska kvinnor, samt med hjälp av ledande experter från danska universitet och yrkesinstitutioner. Vi värdesätter nordiska värderingar och råvaror och vi inkluderar hållbarhet i vår produktion, förpackning, frakt och fler områden där vi menar att vi kan göra skillnad.

Kollagen utgör 1/3 av de naturliga proteinerna i din kropp. Proteinet är särskilt viktigt för att hålla din hud smidig och elastisk. Ju äldre vi blir, desto mer kollagen förlorar vår kropp. Från 25-års åldern minskar det med upp till 1-2% varje år och kroppen börjar  därmed att bilda rynkor. Vårt kollagen är 100% hydrolyserat med tillsatt C-vitamin men utan onödiga tillsatser. Vi erbjuder flera olika typer av kollagen.

CLASSIC COLLAGEN

Kompromisslös kvalitet till det bästa priset

Vill du prova kollagen – eller använder du det redan? Då kan Classic Collagen vara rätt val för dig. Här får du kollagen och C-vitamin i antingen 45 eller 90 dagar i en vacker burk gjord av återvunnen plast, som du kan ha stående framme i köket. Classic Collagen är ett rent 100% hydrolyserat kollagen med marknadens lägsta Da på endast 2000.

Inga tillsatser. Kollagenet tillför skönhet till huden och hjälper med att skydda mot oxidativ stress och stödjer immunförsvaret.

MARINE COLLAGEN

Kompromisslös kvalitet i en vacker förpackning

100% hydrolyserat marint (fisk)kollagen med tillsatt C-vitamin. Här får du de bästa komponenterna i en unik formula med marknadens lägsta Da på endast 1500. Vårt Marine Collagen är för dig som önskar det bästa kollagenet på marknaden. Tack vare sin lägre molekylvikt har Marine Collagen bättre förutsättningar för upptagning än andra typer av kollagen – vilket är en av grunderna till att detta kollagen föredras av många. Fiskarna som används i denna produkt är sötvattensfiskar, som är en del av ett 360-graders ekosystem.

Återförsäljare
[show_product_filter_code]
Våra kunders

Upplevelser

64 år, Indretningsarkitekt MDD

Susanne Melby

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jag har under en längre tid varit medveten om att kollagen är ett viktigt kosttillskott i vardagen som vårdar den inre skönheten såväl som den yttre. För mig är den naturliga aspekten i kosttillskottet nästan det viktigaste. Jag gillar inte tanken på att spruta in kemikalier i min hud och få se konstgjord ut. Därför var kollagen ett  självklart val för mig när jag fick reda på att det helt naturligt kunde ge mig det resultat jag önskade för min hud. Jag har nu använt kollagen i några år och bytte för cirka ett halvår sedan till produkterna från Copenhagen Health. Tidigare hade jag ett abonnemang på kollagen, vilket var lite för dyrt för mig. Jag kunde direkt märka att det blev billigare när jag bytte och jag passade samtidigt på att prova Marine Collagen – utan att kompromissa med kvaliteten! Jag har aldrig ångrat att jag bytte. Inte bara för att priset är superattraktivt, men jag har dessutom verkligen kunnat se skillnad på min hud som fått ett lyft och jag känner mig inte lika trött som tidigare. Jag har sedan dess rekommenderat det till alla kvinnorna i min familj och flera känner sig också riktigt nöjda med produkterna.

"Jag är skeptisk – både av natur och genom mitt arbete"

Nadia B. Senior Forskare

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

För 6 månader sedan blev jag utvald till Copenhagen Healths testpanel. Jag måste erkänna att jag var lite skeptisk i början, men jag hade allt att vinna och inget att förlora, så jag valde att tacka ja till att delta i panelen. Jag är väldigt vetenskapligt lagd, både privat och i mitt arbete, och min tid i testpanelen var inget undantag. Efter två månaders insikt i produkternas underliggande process, såväl som det dagliga intaget, tyckte jag själv att jag kunde se en förändring i glöden och strukturen i mitt ansikte. Men jag var fortfarande tveksam eftersom det kanske bara var önsketänkande eller en placeboeffekt, som det heter i yrkesvärlden. Jag blev dock helt övertygad när min mamma frågade mig vad jag hade gjort med mitt ansikte. Hon såg det direkt och påpekade min fräscha glöd, finare struktur och rynkminskning och hon var minst sagt förvånad. Det är så bekräftande när ens närmaste kan märka och se ens förändring. Därefter har både min mamma, som är sjuksköterska, min tvillingsyster och mina vänner börjat använda produkterna från Copenhagen Health. Jag kommer nu att delta i nästa del av testfasen och ser fram emot att dela med mig av mina resultat. Med vänliga hälsningar Nadia. 

"Jeg mærker en kæmpe forskel"

dec 2021

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Copenhagen Health er ny hovedsponsor for Jeanette op til OL i Japan 2021

Vi er glade og stolte over at kunne hjælpe Jeanette i hendes kamp for at kvalificere sig til OL i Japan og repræsentere Danmark.

Jeanette er dybt seriøs med sin idræt og sin krop. Derfor er hun også det helt rigtige ansigt udadtil for Copenhagen Health.

Fra den 6. april dukker Jeanette op i butikker, på annoncer, på film og sociale medier for Copenhagen Health. Vi ønsker hende stor succes til sit femte OL og en endnu stærkere og smidigere hud.

Hverdagen kræver sin kvinde. Huden kræver collagen

Det er ikke småting, som du udsætter din hud for i en fortravlet hverdag. Heldigvis kan du forebygge mange af problemerne med et glas vand og et kvalitetscollagen fra Copenhagen Health.

I en stresset hverdag jonglerer du mellem job, familie, venner, og motion. Huden bliver let taberen, fordi det er svært at skabe plads til det hele og få enderne til at mødes. Derfor har vi skabt et unikt collagenprodukt til alle de danske kvinder, som gerne vil det hele og stadig have en sund, smidig og yngre hud.

Vi har udviklet et collagen, som optages hurtigere i kroppen end de fleste andre collagenprodukter. Samtidig skal du ikke stå og vente på, at collagenet bliver opløst i vandet. Når du hælder vandet op i glasset med collagen, er du klar til at drikke det. Ikke om et minut. Men nu.

Copenhagen Healths collagen produkt er som skabt for dig, der vil bremse udviklingen af rynker og bevare huden smidig, glat og glansfuld. Collagenet får dig ikke kun til at se yngre ud udenpå. Det styrker dig også indeni. Så knogler, sener, bindevæv, muskler og brusk holder bedre og længere.

Find din lokale forhandler af
Copenhagen Health Collagen

Vi er helt sikkert tæt på dig. Få en oversigt her.
Samarbejdskunder