Marine Kollagen pulver

Om du är intresserad av klassiskt eller marint kollagen eller letar efter 30, 45, 60 eller 90 dagars produkter.

  • Kalk + D-vitamin + Collagen
  • Classic Collagen 45 dage
  • ANTI-WRINKLE MARINE COLLAGEN - 30 dage

ANTI-WRINKLE MARINE COLLAGEN

Marint kollagen (fisk) är den slags kollagen som mest påminner om vårt eget. Detta kollagen är 100% hydrolyserat med tillsatt C-vitamin och har den lägsta Da på marknaden på endast 1500

Vad är marint kollagen?

Vad är skillnaden mellan marint kollagen och bovint kollagen? Den stora skillnaden mellem de två typerna av kollagen är att marint kollagen är den typ av kollagen som mest liknar värt eget kollagen.

Marint kollagen kommer från fisk och utvinns som hydrolyserades kollagenpulver som kan användas som kosttillskott för din hud og kropp. Eftersom upp til 80% av vår hud består av kollagen, så innebär det att kollagen är det protein som vi har mest av i kroppen. När vi fyller 25 år börjar kollagenet i huden minska, fakstiskt med 1-2 % årligen, med rynkor och mindre elastisk hud som resultat. Marint kollagen, bidrar därför til att bevara kollagenet i huden och hjälper dig att uppnå slätare hud, större elasticitet och färre djupa rynkor. 

ANTI-WRINKLE

Marine Collagen med C-Vitamin

Kollagen är ett naturligt protein som finns i vår kropp. Från 25 års ålder sjunker dock nivån årligen. Ge dig själv en daglig dos varje morgon och få en bra start på dagen.

INGREDIENSER

100% hydrolyserat kollagenpulver (fisk), kollagen peptider, C-Vitamin (L-ascorbinsyra)

Nettovikt: 121 gram (30 dagar)

Tillsatser: Inga! 

Rekommenderad daglig dosering: 1 måttsked per dag, motsvarande 4000 mg kollagen. Lös upp pulvret i en valfri dryck eller strö över maten.

Smak: Mild & autentisk

Vänskap ska vårdas
och det gäller även min hud

Jeanette Otteson,
mamma, atlet och OS-Simmare

Hur håller Jeanette sig pigg och fräsch i en superhektisk vardag?

Hur ser framtiden ut för en elitsimmare som alltid har fokuserat på en hälsosam kropp och livstil?

– Jag vill visa världen att jag kan mycket mer än att simma nu när min elitkarriär är över. Copenhagen Health är passar mig därför väldigt bra.

Jeanette Ottesen vet fortfarande inte helt hur livet ska arta sig efter att hon har klättrat upp ur bassängen för sista gången som elitsimmare. Men ett alternativ är att istället att befinna sig bakom kamerorna som i 20 år har följt henne i 50-metersbassängen.

"Jag drickor kollagen varje dag"

Jeanette Otteson,
mamma, atlet och olympisk-simmare

Spela videoklipp

Kollagen FAQ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kollagen är ett protein som är en naturlig del av vår kropp och hud. Kollagen utgör faktiskt 1/3 av alla proteiner i kroppen. Det kallas också för kroppens lim och byggsten. Från cirka 25-års åldern minskar kroppens naturliga kollagennivå med 1-2% per år. Detta kan vara en utmaning då kroppen behöver kollagen för att hålla t.ex. huden slät och smidig.

Mer än 181 internationella vetenskapliga studier har genomförts som stödjer kollagens goda egenskaper. Som den första kollagenproducenten i Danmark planerar vi att genomföra studier av effekten av våra produkter. Det är dock viktigt att notera att alla människor är olika och kollagenupptaget därmed varierar från person till person.

Nej, kollagen är inte en quickfix. Det är viktigt att du har tålamod och samtidigt kommer ihåg att även en sund och varierad kost och ett balanserat vätskeintag tillsammans med en god sömn även bidrar till produktens effekt. Det är en bra idé att göra intaget av kollagen till en del av din dagliga rutin genom att exempelvis starta dagen med ett glas vatten med din dagliga kollagen-dos tillsammans med fin frukost.

Det enklaste sättet att förklara skillnaden mellan Classic och Marine Collagen är att vår Classic är bovint (utvunnen av skinn från nötkreatur), vilket är det vanligaste kollagenet. Vårt marina kollagen utvinns från fiskskinn, där hela fisken är en del av ett ekosystem, så inget går till spillo. Marint kollagen har lägre Da, bär mer fukt och är känd som den bästa produkten inom kollagenvärlden.

Vår senaste produkt har tagits fram i samarbete med vår testpanel. Kalk, D-vitamin och kollagen är några av de mest sålda produkterna inom vitaminer och mineraler i Danmark. Vi har därför valt att samla alla dessa tre element i en produkt. Kalk löser sig vanligtvis mycket långsamt. Därför har vi valt en kalksort som utvinns ur alger, och som därmed löser upp sig direkt och skapar en mer inbjudande vit färg när den blandas med vatten. Den är lätt att inta och är därför perfekt för alla dem som har problem med eller inte tycker om att svälja  tabletter.

Du ska enbart konsumera de angivna mängderna på produkten och det är viktigt att du alltid följer instruktionerna. Det ingår alltid en måttsked i varje burk som kan förvaras i bruken med pulvret.

Du kan läsa mer om Copenhagen Health under ”Om oss” på copenhagenhealth.dk/sv.

Vi rekommenderar att du alltid följer instruktionerna på produkterna.

Du kan utan problem inta  kollagen både under graviditet och amning. Våra produkter är helt fria från tillsatser. Vårt marina och vårt klassiska kollagen innehåller endast 100% rent kollagen och C-vitamin. Vår kalk + D-vitamin + kollagen innehåller endast dessa tre ingredienser. Om du är osäker på vad som gäller för din specifika situation bör du alltid kontakta din egen läkare för råd och vägledning om kosttillskott.

Nej, vårt kollagen är helt fritt från onödiga tillsatser, socker, stärkelse etc. 

Hitta din lokala återförsäljare av
Copenhagen Health Collagen

Vi finns garanterat nära dig. Få en översikt här.

Beställ här eller hitta din återförsäljare: