Classic kollagen pulver

Om du är intresserad av klassiskt eller marint kollagen eller letar efter 30, 45, 60 eller 90 dagars produkter.

  • Kalk + D-vitamin + Collagen
  • Classic Collagen 45 dage
  • ANTI-WRINKLE MARINE COLLAGEN - 30 dage

ANTI-wrinkle Collagen

Classic Collagen – en produkt med bovint kollagen med tillsatt C-vitamin. Detta är ett av de populäraste kollagenen på grund av den neutrala smaken och det attraktiva priset

Vad är Kollagen?

Kollagen är en viktig del av vår hud. Våra hudceller bildar kollagen som hjälper till att bibehålla bindväven i huden och gör att huden förblir elastisk och fast. Ju äldre vi blir, desto mindre kollagen producerar kroppen själv. Faktum är att vi redan från 25 års ålder förlorar 1-2% naturligt kollagen per år. Det gör att vi med tiden utvecklar rynkor och får en mindre elastisk och fast hud. Därför är kollagen vanligtvis förknippat med att ha yngre och vackrare hud. Hos Copenhagen Health är vår största önskan att kunna hjälpa till med ökad hudelasticitet och därför jämnare hud med färre djupa rynkor.

ANTI-wrinkle Collagen

Classic Collagen ger din hud lite extra omtanke i vardagen.

Kollagen är ett protein som redan finns i vår kropp. Med ett dagligt tillskott av Classic Collagen och C-vitamin som hjälper till vid utvecklingen av kollagen får du en hjälpande hand i en hektisk dag. Prova det idag.  

INGREDIENSER

Hydrolyseret kollagenpulver (bovint), kollagen peptider, C-Vitamin (L-ascorbinsyra)

Nettovikt: 114 gram (45 dagar)

Tillsatser: Ingen! 

Rekommenderad daglig dosering: 1 måttsked per dag, motsvarande 2500 mg kollagen. Lös upp pulvret i valfri dryck eller strö över maten.

Smak: Mild & autentisk

Skönhet är något
jag drikker

Jeanette Otteson,
mamma, atlet och OS-Simmare

Kollagen, ett kosttilskott för den medvetna kvinnan

Kollagen är inte bara viktigt för din hud. Med kollagen och C-vitamin stödjer du även ditt immunförsvar och minskar trötthet.

Ta ett glas vatten och kollagenpulver varje morgon för att förbereda dig inför vardagens utmaningar.

"Min dagliga rutin med Kollagen"

Jeanette Otteson,
Mamma, atlet och olympisk simmare

Spela videoklipp

Vad är Kollagen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kollagen är ett protein som är en naturlig del av vår kropp och hud. Kollagen utgör faktiskt 1/3 av alla proteiner i kroppen. Det kallas också för kroppens lim och byggsten. Från cirka 25-års åldern minskar kroppens naturliga kollagennivå med 1-2% per år. Detta kan vara en utmaning då kroppen behöver kollagen för att hålla t.ex. huden slät och smidig.

Mer än 181 internationella vetenskapliga studier har genomförts som stödjer kollagens goda egenskaper. Som den första kollagenproducenten i Danmark planerar vi att genomföra studier av effekten av våra produkter. Det är dock viktigt att notera att alla människor är olika och kollagenupptaget därmed varierar från person till person.

Nej, kollagen är inte en quickfix. Det är viktigt att du har tålamod och samtidigt kommer ihåg att även en sund och varierad kost och ett balanserat vätskeintag tillsammans med en god sömn även bidrar till produktens effekt. Det är en bra idé att göra intaget av kollagen till en del av din dagliga rutin genom att exempelvis starta dagen med ett glas vatten med din dagliga kollagen-dos tillsammans med fin frukost.

Det enklaste sättet att förklara skillnaden mellan Classic och Marine Collagen är att vår Classic är bovint (utvunnen av skinn från nötkreatur), vilket är det vanligaste kollagenet. Vårt marina kollagen utvinns från fiskskinn, där hela fisken är en del av ett ekosystem, så inget går till spillo. Marint kollagen har lägre Da, bär mer fukt och är känd som den bästa produkten inom kollagenvärlden.

Vår senaste produkt har tagits fram i samarbete med vår testpanel. Kalk, D-vitamin och kollagen är några av de mest sålda produkterna inom vitaminer och mineraler i Danmark. Vi har därför valt att samla alla dessa tre element i en produkt. Kalk löser sig vanligtvis mycket långsamt. Därför har vi valt en kalksort som utvinns ur alger, och som därmed löser upp sig direkt och skapar en mer inbjudande vit färg när den blandas med vatten. Den är lätt att inta och är därför perfekt för alla dem som har problem med eller inte tycker om att svälja  tabletter.

Du ska enbart konsumera de angivna mängderna på produkten och det är viktigt att du alltid följer instruktionerna. Det ingår alltid en måttsked i varje burk som kan förvaras i bruken med pulvret.

Du kan läsa mer om Copenhagen Health under ”Om oss” på copenhagenhealth.dk/sv.

Vi rekommenderar att du alltid följer instruktionerna på produkterna.

Du kan utan problem inta  kollagen både under graviditet och amning. Våra produkter är helt fria från tillsatser. Vårt marina och vårt klassiska kollagen innehåller endast 100% rent kollagen och C-vitamin. Vår kalk + D-vitamin + kollagen innehåller endast dessa tre ingredienser. Om du är osäker på vad som gäller för din specifika situation bör du alltid kontakta din egen läkare för råd och vägledning om kosttillskott.

Nej, vårt kollagen är helt fritt från onödiga tillsatser, socker, stärkelse etc. 

Hitta din lokala återförsäljare av
Copenhagen Health Kollagen

Vi finns garanterat nära dig.

Beställ här eller hitta närmsta återförsäljare: