Huvudsponsor för Jeanette

JEANETTE OTTESEN
Copenhagen Health är huvudsponsor för Jeanette Ottesen

I samband med Copenhagen Health-sponsringen kan du se Jeanette på sociala medier och i en rad onlinebutiker som collagenprodukternas ansikte utåt. Det har hon sett fram emot som en del av hennes framtid efter simningen.

Vi är glada och stolta över att kunna sponsra den imponerande f.d. elitsimmaren Jeanette  Ottesen både före och efter hennes simkarriär. Jeanette är en förebild för många med sin can-do-attitude, träningsmoral och sin övervägande sunda och positiva inställning till livet. Därför menar vi att hon är det helt rätta ansiktet utåt för Copenhagen Health.

Du kan se Jeanette representera oss i både butiker, annonser, på filmer och sociala medier. Vi stöttar Jeanette och önskar att hon får succé med allt som livet kommer att erbjuda henne efter simkarriären.

JEANETTE OTTESEN
Jeanette Ottesen och Copenhagen Health

”Jag är verkligen glad över att ha Copenhagen Health som huvudsponsor under de kommande tre åren. Nu ska jag som 33-åring efter OS bli något annat än ‘henne simtjejen’. Jag tror personligen att collagenvågen bara har börjat och att interesset för collagen bara kommer att växa eftersom det fungerar och är en naturlig produkt. Jag kan mycket mer och framförallt mer än att bara simma, och det ska jag visa nu när jag har avslutat min elitkarriär. Samarbetet med Copenhagen Health ger mig möjlighet att visa att jag kan mer och mer”.

”Samtidigt tycker jag att själva Copenhagen Health är ett vinnande koncept med hänsyn till  produkterna, priserna, ambitionerna och den ärliga tillgången. Denna slags mentalitet gillar jag verkligen. Och så ger sponsringen mig ett nödvändigt lugn eftersom jag vet att de stod bakom mig innan och under OS –och fortsätter att stå bakom mig i nu tiden efter min elitkarriär”, säger hon.

Collagenprodukter har blivit extremt populära de senaste åren. På Google har sökningen efter “Collagen powder” och “Marine Collagen” nästan exploderat de senaste 18 månaderna. Du kan faktiskt handla flera collagenprodukter både på nätet och i butik – men de är vanligtvis ganska dyra.  Priserna på Collagenpulver ligger vanligtvis mellan 249 kronor och upp till 900 kronor. Copenhagen Health ändrar nu på detta med vägledande marknadspriser på 129 DKK.

”Vi har under det senaste året arbetat intensivt med att utveckla våra collagenprodukter – bl.a. baserat på intervjuer med mer än 100 danska kvinnor och deras berättelser, erfarenheter och insikter. Vi har valt detta tillvägagångssätt för att skapa produkter där både råvaror och prestanda är i topp samtidigt som design och pris står i fokus. Vi har därmed skapat produkter som ger ultimata resultat, men som även presterar högt när det handlar om mjukare värden som upplösningshastighet, smak, design och pris”, säger vd för Copenhagen Health, Ricky Elstrup och fortsätter:

”Vi var de första på den danska marknaden med att erbjuda olika typer av collagenprodukter, där kunden fick lov att välja det som passar dem bäst, bland annat i förhållande till behov och ålder – och då även till låga priser, eftersom vi tror att priset även är en avgörande faktor en är avgörande för att skapa lojalitet, säger Ricky Elstrup, vd för Copenhagen Health.

JEANETTE OTTESEN
Jeanette Ottesen och collagen

”Jag tycker att priserna på Copenhagen Healths produkter är lysande. Vanligtvis kostar collagenpulver över 300 kronor, men nu kan man få collagen till ett väldigt attraktivt pris.  Jag förstår mycket väl att folk inte vill betala för mycket varje månad. Jag lever själv ett hälsosamt liv i vardagen, men jag måste samtidigt konstatera att jag ibland tycker att min hud ser trött ut, speciellt runt ögon och mun. Nu har jag börjat på Copenhagen Healths produkter, och jag ser verkligen fram emot att se resultaten under de närmaste månaderna och framöver. Utöver det gillar jag tanken att jag börjar på produkten samtidigt som den introduceras på marknaden, så jag följer alla dem som hoppar på produkten från början”, säger Jeanette Ottesen.

”Jag har själv provat collagen tidigare och har ett antal vänner som har använt det. Ja, till och med min mamma har använt det. Men de flesta har slutat efter ett tag eftersom det kändes för dyrt i längden. De fördelaktiga priserna inspirerar mig verkligen. Samtidigt är det viktigt för mig att förpackningen är snygg, så jag kan låta burken framme i köket och att jag på så sätt kan påminna mig själv om att använda det varje dag för att få önskad effekt”, säger hon.

JEANETTE OTTESEN
Jeanette bakom fasaden

Jeanette Ottesen är Danmarks mest vinnande idrottare med 53 internationella medaljer. Hon har varit både världsmästare och europamästare. Hennes favoritdiscipliner är fjärilsim och frisim.

Sommaren 2021 deltog hon i sitt femte OS. Hon gjorde sin OS-debut 2004 som 16-åring i Aten. Idag har hon avslutat sin karriär som elitsimmare och delar nu sin tid mellan familjen och sitt ambassadörsarbete för Copenhagen Health.

“Nu kan jag verkligen känna att det nu tar längre tid för mig att återhämta mig efter min träning, och klorvattnet har varit otroligt hårt mot huden. Det är därför livsstilen är så otroligt viktig. När jag tränade upp inför OS såg jag till att avsluta min träning kl 15.30 så jag även fick tid till familjen. Jag äter nyttigt, dricker mycket vatten, sover ordentligt och så tar jag collagen från Copenhagen Health för att säkerställa smidigheten i min hud”, säger Jeanette.