Marine Collagen pulver

Om du är intresserad av marine collagen kan du välja en 4 månaders förpackning, eller 60 dagar

  • Rea!
  • Rea!
  • Rea!
  • Rea!
  • Rea!

ANTI-WRINKLE MARINE COLLAGEN

Marine collagen (fisk) är den slags collagen som mest påminner om vårt eget. Detta collagen är 100% hydrolyserat med tillsatt C-vitamin och har den lägsta Da på marknaden på endast 2000

Vad är marine collagen?

Vad är marine collagen? Marine collagen är ett typ av collagen som utvinns från fisk och omvandlas till hydrolyserat collagenpulver, som kan användas som kosttillskott för hud och kropp. Den stora skillnaden mellan marine collagen och bovint collagen ligger i deras strukturer och ursprung.

Marine collagen liknar närmast vårt eget collagen jämfört med bovint collagen. Detta beror på att marint collagen kommer från fisk, och dess struktur är mer lik människans collagenstruktur. Eftersom upp till 80% av vår hud består av collagen, är det det mest förekommande proteinet i vår kropp.

När vi når 25 års ålder börjar produktionen av collagen i huden minska, med en nedgång på 1-2% per år. Detta resulterar i bildandet av rynkor och förlust av hudens elasticitet. Marine collagen är ett användbart tillskott eftersom det hjälper till att bevara collagenet i huden. Det främjar en jämnare hud, ökar elasticiteten och minskar djupa rynkor, vilket gör det till ett populärt val för dem som strävar efter en friskare och mer ungdomlig hud.

MARINE COLLAGEN FÖR SKÖNHET & KROPP

Marine collagen med 100 % bioaktiva collagenpeptider, 100 % rent & hydrolyserat och tillsatt vitamin C

INGREDIENSER

100% hydrolyserat collagenpulver (fisk), collagen peptider, C-Vitamin (L-ascorbinsyra)

Nettovikt: 268 gram (60 dagar)

Tillsatser: Inga! 

Rekommenderad daglig dosering: 1 måttsked per dag, motsvarande 4000 mg collagen + 80 mg Vitamin-C. Lös upp pulvret i vatten, the, kaffe eller strö över maten.

Smak: Neutral (NYHET)

Marine collagen (fisk) är den collagentyp som liknar vår egen mest. Detta collagen är 100 % hydrolyserat med marknadens lägsta molekylvikt (Da) på endast 2000 och är tillsatt med vitamin C. En låg molekylvikt (Da) är viktig eftersom det gör det lättare för din kropp att ta upp collagenet. Därför lägger vi på Copenhagen Health stor vikt vid att leverera den bästa möjliga produkten, så att du får bästa möjliga resultat.

Vi är en Nordisk tillverkare som värnar om hållbarhet och använder de bästa råvarorna, samt förpackningar som kan återanvändas.

Uppnå ungdomlig hud med marine collagen

På Copenhagen Health tror vi på att den bästa vägen till ungdomlig och strålande hud går genom collagen. Collagen är ett naturligt protein som vår kropp producerar och som ger huden dess elasticitet, stärker naglar och hår, samt våra leder och ben. Ju äldre vi blir, desto mindre collagen producerar vår kropp, vilket är varför collagen pulver är ett utmärkt kosttillskott för att bevara ungdomlig skönhet och hälsa. Marine collagen är framställt från färskvattenfisk och anses vara en bra källa av collagen, då fiskens collagenproduktion liknar vår egen.

Vårt marine collagen är en enkel och bekväm metod för att konsumera kollagen, och det hjälper till att minska djupet på dina rynkor samtidigt som det ger din hud ökad elasticitet och ungdomlig lyster.

Vi tar stor hänsyn till kvalitet och noggrannhet när vi producerar vårt collagen pulver, för att säkerställa att du får de allra bästa resultaten. Det är enkelt att integrera i din dagliga rutin – bara blanda det med din favoritdryck och njut av dess hälsofördelar.

Vänskap ska vårdas
och det gäller även min hud

Jeanette Otteson,
mamma, atlet och OS-Simmare

Hur håller Jeanette sig pigg och fräsch i en superhektisk vardag?

Hur ser framtiden ut för en elitsimmare som alltid har fokuserat på en hälsosam kropp och livstil?

– Jag vill visa världen att jag kan mycket mer än att simma nu när min elitkarriär är över. Copenhagen Health är passar mig därför väldigt bra.

Jeanette Ottesen vet fortfarande inte helt hur livet ska arta sig efter att hon har klättrat upp ur bassängen för sista gången som elitsimmare. Men ett alternativ är att istället att befinna sig bakom kamerorna som i 20 år har följt henne i 50-metersbassängen.

"Jag drickor collagen varje dag"

Jeanette Otteson,
mamma, atlet och olympisk-simmare

Spela videoklipp

Collagen FAQ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Collagen är ett protein som är en naturlig och viktig del av vår kropp och hud. Det utgör faktiskt cirka 1/3 av alla proteiner i vår kropp och kallas ibland för kroppens lim eller byggsten. Collagen spelar en central roll för att bibehålla hudens elasticitet, styrka i leder, samt hälsan i hår och naglar.

Från cirka 25-års åldern minskar kroppens naturliga collagenproduktion med ungefär 1-2% per år. Denna nedgång i collagenproduktion kan vara en utmaning, eftersom kroppen fortfarande behöver collagen för att upprätthålla och förbättra hudens glans, smidighet och fasthet. Det är här marint kollagen kommer in i bilden.

Marine collagen är en specifik typ av collagen som utvinns från fisk, och dess struktur liknar närmast människans eget kollagen. Genom att använda marine collagen som ett kosttillskott kan du ge din kropp det extra stöd den behöver för att upprätthålla en hälsosam hud, starka leder och välmående hår och naglar, särskilt när den naturliga collagenproduktionen minskar med åldern. Det är därför många väljer att inkludera marint kollagen i sin dagliga rutin för att främja sin övergripande hälsa och skönhet.

Mer än 181 internationella vetenskapliga studier har genomförts som stödjer collagens goda egenskaper. Som den första collagenproducenten i Danmark planerar vi att genomföra studier av effekten av våra produkter. Det är dock viktigt att notera att alla människor är olika och collagenupptaget därmed varierar från person till person.

Nej, collagen är inte en quickfix. Det är viktigt att du har tålamod och samtidigt kommer ihåg att även en sund och varierad kost och ett balanserat vätskeintag tillsammans med en god sömn även bidrar till produktens effekt. Det är en bra idé att göra intaget av collagen till en del av din dagliga rutin genom att exempelvis starta dagen med ett glas vatten med din dagliga collagen-dos tillsammans med fin frukost.

Det enklaste sättet att förklara skillnaden mellan Classic och Marine Collagen är att vår Classic är bovint (utvunnen av skinn från nötkreatur), vilket är det vanligaste collagenet. Vårt marina collagen utvinns från fiskskinn, där hela fisken är en del av ett ekosystem, så inget går till spillo. Marint collagen har lägre Da, bär mer fukt och är känd som den bästa produkten inom kollagenvärlden.

Vår senaste produkt har tagits fram i samarbete med vår testpanel. Kalk, D-vitamin och collagen är några av de mest sålda produkterna inom vitaminer och mineraler i Danmark. Vi har därför valt att samla alla dessa tre element i en produkt. Kalk löser sig vanligtvis mycket långsamt. Därför har vi valt en kalksort som utvinns ur alger, och som därmed löser upp sig direkt och skapar en mer inbjudande vit färg när den blandas med vatten. Den är lätt att inta och är därför perfekt för alla dem som har problem med eller inte tycker om att svälja  tabletter.

Du ska enbart konsumera de angivna mängderna på produkten och det är viktigt att du alltid följer instruktionerna. Det ingår alltid en måttsked i varje burk som kan förvaras i bruken med pulvret.

Du kan läsa mer om Copenhagen Health under ”Om oss” på copenhagenhealth.dk/se.

Vi rekommenderar att du alltid följer instruktionerna på produkterna.

Du kan utan problem inta collagen både under graviditet och amning. Våra produkter är helt fria från tillsatser. Vårt marina och vårt klassiska collagen innehåller endast 100% rent collagen och C-vitamin. Vår kalk + D-vitamin + collagen innehåller endast dessa tre ingredienser. Om du är osäker på vad som gäller för din specifika situation bör du alltid kontakta din egen läkare för råd och vägledning om kosttillskott.

Nej, vårt collagen är helt fritt från onödiga tillsatser, socker, stärkelse etc. 

Hitta din lokala återförsäljare av
Copenhagen Health Marine Collagen

Vi finns garanterat nära dig. Få en översikt här.

Beställ här eller hitta din återförsäljare: