Collagen pulver

Vårt collagenpulver finns i en förpackning för 4 månader, eller en burk för 60 dagar.

  • Rea!
  • Rea!
  • Rea!
  • Rea!
  • Rea!

ANTI-wrinkle Collagen

Collagen pulver – en produkt med bovint collagen med tillsatt C-vitamin. Detta är ett av de populäraste collagenen på grund av den neutrala smaken och det attraktiva pris

Vad är Collagen?

Copenhagen Health är glada över att erbjuda högkvalitativt collagen pulver och vi vill gärna lyfta fram dess breda fördelar för kroppen.

Collagen är ett protein som utgör en viktig komponent i hud, bindväv och olika delar av kroppens struktur. Det hjälper till att bevara hudens elasticitet och fasthet och är grundläggande för att hålla leder, ben och andra vävnader starka och friska. Collagen är därför en central faktor för vår övergripande hälsa och kroppens funktion. Kroppen producerar collagen naturligt, men produktionen minskar med åldern, vilket kan påverka hudens och vävnadernas hälsa över tid.

Collagen är inte bara en nyckelkomponent för hudens hälsa, det har också positiva effekter på andra aspekter av vår fysiska välmående. Genom att stödja hudens elasticitet och fasthet hjälper collagen till att förebygga rynkor och bibehålla ungdomlig hud. Dess fördelar inkluderar även förbättring av hudtextur och ärrreduktion.

Collagen spelar en avgörande roll för ledhälsa genom att minska ledsmärta och förbättra rörlighet. Det stärker också hår och naglar, främjar en sund matsmältning, ökar muskelmassa och förbättrar benhälsan.

Därför är vårt collagen pulver mycket populärt bland dem som vill förbättra sin hud-, led- och övergripande hälsa.

ANTI-wrinkle Collagen

Collagen+ ger din hud lite extra omtanke i vardagen.

Collagen är ett protein som redan finns i vår kropp. Med ett dagligt tillskott av  Collagenpulver och C-vitamin, som hjälper till vid utvecklingen av collagen, får du en hjälpande hand i en hektisk dag. Prova det idag och upplev fördelarna för din hälsa och välbefinnande.

INGREDIENSER

Hydrolyseret collagenpulver (bovint), collagen peptider, C-Vitamin (L-ascorbinsyra)

Nettovikt: 264 gram (60 dagar)

Tillsatser: Ingen! 

Rekommenderad daglig dosering: 1 måttsked per dag, motsvarande 4080 mg collagen & vitamin-C. Lös upp pulvret i valfri dryck eller strö över maten.

Smak: neutral

Få strålande hud med collagen pulver

På Copenhagen Health tror vi på att främja hudens naturliga lyster på ett sätt som är skonsamt för kroppen – och en av de mest naturliga metoderna är att inta collagen pulver. Collagen är ett protein som finns naturligt i din kropp och spelar en avgörande roll i att bevara hudens ungdomlighet samt styrkan i dina naglar och leder. Denna naturliga produktion av collagen minskar dock med åldern, vilket är varför collagen pulver är ett utmärkt kosttillskott.

Vårt collagen pulver är en enkel och praktisk metod för att stärka din hud och främja din hälsa. Genom att inkludera det i din dagliga rutin kan du förvänta dig en ungdomligare hud med en naturlig lyster. Pulvret minskar djupet på rynkor och ökar hudens elasticitet.

Vårt collagen pulver är framställt med omsorg och högsta kvalitet för att säkerställa att du får de bästa resultaten. Det är enkelt att inkludera i din dagliga rutin – blanda det med din favoritdryck och njut av dess hälsofördelar.

Skönhet är något
jag drikker

Jeanette Otteson,
mamma, atlet och OS-Simmare

Collagen, ett kosttilskott för den medvetna kvinnan

collagen är inte bara viktigt för din hud. Med collagen och C-vitamin stödjer du även ditt immunförsvar och minskar trötthet.

Ta ett glas vatten och collagenpulver varje morgon för att förbereda dig inför vardagens utmaningar.

"Min dagliga rutin med Collagen"

Jeanette Otteson,
Mamma, atlet och olympisk simmare

Spela videoklipp

Vad är Collagen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Collagen är ett protein som är en naturlig del av vår kropp och hud. Collagen utgör faktiskt 1/3 av alla proteiner i kroppen. Det kallas också för kroppens lim och byggsten. Från cirka 25-års åldern minskar kroppens naturliga collagennivå med 1-2% per år. Detta kan vara en utmaning då kroppen behöver collagen för att hålla t.ex. huden slät och smidig.

Mer än 181 internationella vetenskapliga studier har genomförts som stödjer collagens goda egenskaper. Som den första kollagenproducenten i Danmark planerar vi att genomföra studier av effekten av våra produkter. Det är dock viktigt att notera att alla människor är olika och collagenupptaget därmed varierar från person till person.

Nej, collagen är inte en quickfix. Det är viktigt att du har tålamod och samtidigt kommer ihåg att även en sund och varierad kost och ett balanserat vätskeintag tillsammans med en god sömn även bidrar till produktens effekt. Det är en bra idé att göra intaget av collagen till en del av din dagliga rutin genom att exempelvis starta dagen med ett glas vatten med din dagliga collagen-dos tillsammans med fin frukost.

Det enklaste sättet att förklara skillnaden mellan Collagen+ och Marine Collagen är att vår collagen+ är bovint (utvunnen av skinn från nötkreatur), vilket är det vanligaste collagenet. Vårt marina collagen utvinns från fiskskinn, där hela fisken är en del av ett ekosystem, så inget går till spillo. Marint collagen bär mer fukt och är känd som den bästa produkten inom collagenvärlden.

Du ska enbart konsumera de angivna mängderna på produkten och det är viktigt att du alltid följer instruktionerna. Det ingår alltid en måttsked i varje burk som kan förvaras i bruken med pulvret.

Du kan läsa mer om Copenhagen Health under ”Om oss” på copenhagenhealth.dk/se.

Vi rekommenderar att du alltid följer instruktionerna på produkterna.

Du kan utan problem inta collagen både under graviditet och amning. Våra produkter är helt fria från tillsatser. Vårt marina och vårt klassiska collagen innehåller endast 100% rent collagen och C-vitamin. Vår kalk + D-vitamin + collagen innehåller endast dessa tre ingredienser. Om du är osäker på vad som gäller för din specifika situation bör du alltid kontakta din egen läkare för råd och vägledning om kosttillskott.

Nej, vårt collagen är helt fritt från onödiga tillsatser, socker, stärkelse etc. 

Hitta din lokala återförsäljare av
Copenhagen Health Collagen

Vi finns garanterat nära dig.

Beställ här eller hitta närmsta återförsäljare: